Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Tevékenységünk

Betegszállítás

Piros autónkkal térítésmentesen segítünk a daganatos és leukémiás gyermekek kórházba, vizsgálatokra, kezelésekre való eljutásban és a kórházból való hazaszállításban.

Mama-lakás

A Mama-lakások működtetésével szálláslehetőséget biztosítunk a vidéki szülők számára, hogy a kezelések ideje alatt gyermekük mellett lehessenek.

Játékos tornaórák

2000 óta mozgás és élményterápiával oldjuk a hosszú kórházi tartózkodások egyhangúságát, az ágyhoz kötöttség mozdulatlanságát és segítjük a műtéteken átesett gyermeknek a rehabilitációját.

Rehabilitációs központ

2009-ben épült ház és medence komplexum a kórházon kívüli rendszeres rehabilitációs (oktatási, mozgásfejlesztő és szabadidős) programok helyszínéül szolgál.

Klinikai támogatás

Az Onkológiai és Hematológiai osztályok fejlesztésének támogatása.

Mindenjó tábor

2013 óta szervezünk két turnusban a daganatos és leukémiás betegségből gyógyult gyermekek számára nyári táborozást a kiskőrösi Rehabilitációs központban.

Kiskőrösi Bajnokok Versenye

A Kiskőrösi Bajnokok Versenye egy sportverseny, ahol olyan 6-17 év közötti gyermekek vehetnek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek több korcsoportban és 5 sportágban (sakk, asztalitenisz, légpuska-lövészet, futás és úszás) mérhetik össze erejüket.

Győztesek Versenye, Moszkva

10 éven keresztül került megrendezésre Moszkvában a „World Children’s Winners’ Games, the athletic competitions for childhood cancer survivors” elnevezésű program.

Családtámogatás

Alapítványunk 2004 óta támogatja daganatos és leukémiás gyermekek családját.

Klubjaink

Az Alapítvány részeként működő Klub célja elsősorban a gyermekrákból gyógyult fiatalok egymást ismerő és segítő közösséggé szervezése, támogatása, az érdekeik képviselete, továbbá a hátrányos helyzetű, testi-lelki sérült társaik társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, egymás informálása, közös programok szervezése.