Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Tevékenységünk

Betegszállítás

Piros autónkkal térítésmentesen segítünk a daganatos és leukémiás gyermekek kórházba, vizsgálatokra, kezelésekre való eljutásban és a kórházból való hazaszállításban.

Mama-lakás

A Mama-lakások működtetésével szálláslehetőséget biztosítunk a vidéki szülők számára, hogy a kezelések ideje alatt gyermekük mellett lehessenek.

Játékos tornaórák

2000 óta mozgás és élményterápiával oldjuk a hosszú kórházi tartózkodások egyhangúságát, az ágyhoz kötöttség mozdulatlanságát és segítjük a műtéteken átesett gyermeknek a rehabilitációját.

Rehabilitációs központ

2009-ben épült ház és medence komplexum a kórházon kívüli rendszeres rehabilitációs (oktatási, mozgásfejlesztő és szabadidős) programok helyszínéül szolgál.

Klinikai támogatás

Az Onkológiai és Hematológiai osztályok fejlesztésének támogatása.

Mindenjó tábor

2013 óta szervezünk két turnusban a daganatos és leukémiás betegségből gyógyult gyermekek számára nyári táborozást a kiskőrösi Rehabilitációs központban.

Kiskőrösi Bajnokok Versenye

A Kiskőrösi Bajnokok Versenye egy sportverseny, ahol olyan 6-19 év közötti gyermekek vehetnek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek több korcsoportban és 5 sportágban (sakk, asztalitenisz, légpuska-lövészet, futás és úszás) mérhetik össze erejüket.

Jótékonysági Pókerverseny

2010 óta szervezzük meg minden év novemberében a Jótékonysági Pókerversenyt, melyen mindig egy kitűzött célt támogathatnak a póker szerelmesei.

Családtámogatás

Alapítványunk 2004 óta támogatja daganatos és leukémiás gyermekek családját.

Klubjaink

Az Alapítvány részeként működő Klub célja elsősorban a gyermekrákból gyógyult fiatalok egymást ismerő és segítő közösséggé szervezése, támogatása, az érdekeik képviselete, továbbá a hátrányos helyzetű, testi-lelki sérült társaik társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, egymás informálása, közös programok szervezése.