Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Pókerjátékosok összefogása egy nemes cél érdekében

2011. december 08.

Hazánk egyik legismertebb pókerjátékosa, Kwaysser Waldemár Ákos „Luigi” WSOP, LAPT és IPT bajnok, és a PokerStrategy.com edzője és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány közösen segít Petrának a rák legyőzésében.

Petra 2006 óta küzd a rákkal, betegsége idén harmadszor is kiújult, s már csak az idegen donoros csontvelő átültetés jelenthet megoldást számára. Petra, aki kivételes rajztehetséggel rendelkezik, s grafikusnak tanul, rokkantnyugdíjas édesanyjával él egy kis panellakásban, melyet a transzplantáció miatt teljesen át kell, hogy alakítsanak. Petrának a gyógyuláshoz a transzplantáció után steril körülmények közé kell kerülnie. A különálló steril szoba, fürdőszoba és mellékhelyiség kialakítása, ezek penészmentesítése, tapétázása, meszelése, a steril csaptelepek beépítése, illetve az otthon sterilizált étkezés biztosítása az Alapítvány támogatása mellett is meghaladja a család lehetőségeit.

Luigi már több alkalommal részt vett az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány jótékonysági pókerversenyein, s Petra történetét hallva a PokerStrategy.com tanulni vágyó pókerjátékosainak támogatását kérte, és ingyenesen elérhetővé tett egy 9 részes, nagyszerű tanácsokat és rengeteg fejlődési lehetőséget bemutató oktatóanyagot, melyben egy 109$-os no limit shorthanded verseny megnyerését mutatja be. Cserébe annyit kért, hogy lehetőségihez mérten mindenki támogassa Petra gyógyulását.

Örömmel számolunk be arról, hogy a PokerStrategy.com játékosai példamutató összefogással 10.000 $-t gyűjtöttek össze Petra részére.

Köszönjük!