Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Kórházi fejlesztések

2011. január 19.

Az Alapítványunk által biztosított  folyamatos kórházi fejlesztések, korszerű eszközbeszerzések hozzájárulnak ahhoz, hogy a magyar gyermekonkológiák, és  a Tűzoltó utcai Gyermekklinika a legkorszerűbb ellátást nyújtó intézményekké váljanak. A korszerű eszközbeszerzések hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekonkológiák hatékonyan részt vegyenek a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulásában. Az orvosi műszereket a személyi jövedelemadó 1%-ból és egyéb támogatásokból vásároltuk.

 

Tűzoltó utcai Gyermekklinika

Csontsűrűség vizsgáló berendezés, 32 csatornás EEG készülék, röntgengép, infúziós pumpák, nővérhívó rendszer kiépítése, infúziós szerkény, betegfigyelő monitorok, trombocita labor, speciális mikroszkópok, onkológiai és hematológiai osztály teljes felújítása klimatizálása, egy steril szoba kialakítása, az onkológiai osztály kezelőjének felújítása, az ambulancia teljes felújítása.

Az onkológiai és hematológiai osztályokon elhelyezett vízautomaták segítségével gondoskodunk arról, hogy a gyógyító szakszemélyzet, a szülő és a gyermekek is jó minőségű, friss ásványvizet fogyaszthassanak.

 

Heim Pál Kórház Madarász utcai Kórháza

Átfolyós vér- és infúziómelegítő.

 

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyermekklinika Hematológiai/onkológiai Osztály

Egyszer használatos eszközök 2.000.000 Ft értékben.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermek Onkohematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály

ALARIS GW típusú infúziós pumpa.