Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Karácsonyi ajándék a Groupe SEB Kft-től

2019. december 13.

Hálásan köszönjük a GROUPE SEB Central-Europe Kft tárgyi és munkatársaik személyes pénzbeli adományait, mellyel sokadik éve hagyományosan örvendeztetnek meg bennünket karácsony táján.

Sokadik éve annak, hogy adományaikkal közös erővel örömet tudunk szerezni azoknak a daganatos betegséggel küzdő családoknak, akik saját erejükből nem tudnák megvásárolni azokat az eszközöket, melyeket most ajándékba kapnak.

Minden évben tudunk előrébb haladni, és egyre több segítséget nyújtani ezeknek a családoknak azzal is, hogy szállás, mosás, főzési lehetőséget biztosítunk számukra a gyermekük betegsége miatti budapesti tartózkodásuk idejére. Mama-lakásainkat az Ő eszközeitekkel tudjuk szebbé, komfortosabbá tenni ezen családok számára.

Külön köszönjük prágai kollégáik adományait is, melyeket most kivétel nélkül az új mama-lakás konyhájában helyezzük el.

Azt pedig el sem tudom mondani, mennyire megható, hogy kollektívájuk minden tagja saját karácsony előtti megtakarított pénzéből is igen komoly összeget szakított el arra a célra, hogy a legrászorultabbaknak segítsen. A most felújítás alatt lévő mama-lakásunk részeként működő tornaterem rehabilitációs eszközökkel történő felszerelésére fogjuk fordítani ezt a 110.000.- forintot, melyet nagy örömmel fogadtunk, és nagyon hálásak vagyunk érte.

Ha együtt segítünk, minden sikerül!