Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Jótékonysági pókerverseny 2012.11.18.

2012. november 18.

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány az idei évben is megrendezi immár hagyománnyá vált őszi Jótékonysági Pókerversenyét a daganatos gyermekekért.

A verseny időpontja: 2012. november 18. vasárnap 13.00 órakor

A verseny helyszíne: Lion’s Garden Hotelben – 1146 Budapest, Cházár András utca 4.

Regisztráció: E-mail-ben az info@dgy.hu címen, illetve a 06-1/299-0422 vagy a 30/7682-182 telefonszámokon.

A verseny minimális nevezési díja: 5.000 Ft.

A nevezési díjat kérjük alapítványunk MagNet Bank-nál vezetett 16200106-00067379 számú bankszámlaszámára utalják, vagy a helyszínen is befizethetik. Banki átutalásnál kérjük a közlemény rovatba írja be a versenyző nevét, s ezután a póker szót. Pl.: “Kovács Béla póker”

A nevezési díjakkal a Magyarországon kezelt leukémiás gyermekek korszerű kezelését támogatjuk.

“A gyermekkori daganatok, így a leggyakoribb leukémiás megbetegedések kezelése a legfejlettebb központokban nemzetközi tudományos együttműködések keretein belül történik. A magyarországi betegeket is egy 15 országban zajló nemzetközi tanulmány keretein belül kezeljük, és ezzel tudjuk biztosítani, hogy a magyar gyermekek is a legjobb, legkorszerűbb kezelést kapják. A gyógyulási esélyek ezen tudományos együttműködés segítségével lesznek optimálisak. A gyógyszereken kívül, melyet az állam finanszíroz, a legújabb tudományos eredmények bevonásához külső forrásokra is szükség van. ” Dr. Kovács Gábor osztályvezető főorvos Tűzoltó utcai Gyermekklinika

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a daganatos gyermekek segítését főként az adó 1% felajánlásokból végzi, de a daganatos gyermekek gyógyulásáért végzett munkában az adó 1% felajánlások mellett minden civil kezdeményezésnek nagy szerepe van, hiszen együtt tehetünk a legtöbbet a daganatos gyermekekért. Köszönjük a pókereseknek, hogy játékukkal segítik a leukémiás gyermekek gyógyulását, hiszen segítségükkel a magyar leukémiás gyermekek is a legkorszerűbb kezelést kaphatják, s így nagyobb esélyük lesz a teljes a gyógyulásra.