Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Jótékonysági Online Pókerverseny

2020. november 30.

Jótékonysági Online Pókerverseny – Játssz, és segíts Te is a tűzoltó utcai daganatos gyerekeken!

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezésében minden évben összegyűlik a pókertársadalom, hogy egy jótékonysági pókerversennyel támogassák a tűzoltó utcai gyermek klinika munkáját.

Eddig élőben, ezúttal online

Tavaly élőben tudtuk támogatni az eseményt, idén viszont a koronavírus helyzet miatt ez nem kivitelezhető! Stalter Judit az Együtt a Daganatos Gyermekekért alapítvány elnöke megkereste a VIP Grinders Hungaryt, és egyből körvonalazódott is egy online esemény lehetősége!

Kiemelten fontos szempont volt számunkra, hogy affiliate-ektől függetlenül, mindenkinek lehetősége legyen részt venni az adományozó versenyen, és ezzel támogatni tudja a Tűzoltó utcai klinikát, ahogy azt az eddigi évek során is tette a pókeres közösség.

 

A támogatásról

A Party Poker bizonyult partnernek ebben, ahol annyira jó fejek voltak, hogy a charity verseny első 10 helyezettjének egy 109$-os verseny belépőt is felajánlottak!

A nevezési díj, és így a támogatás mértéke 25 dollár, de aki nagyobb összeggel szeretné támogatni az alapítványt, az bátran előveheti a vakmerőbb játékát, hiszen a verseny korlátlan rebuy-t biztosít az első 8 vakszinten, így akár többször is visszaülhetnek a bátrak az eseményre.

A VIP Grinders Hungary 1000 dollárral, a VIP Grinders hálózat tulajdonosa szintén 1000 dollárral járul hozzá a játékosok által összegyűjtött összeghez.

Pókersztárok felajánlásai

A résztvevők a Party Poker felajánlásán kívül nyerhetnek még ingyen oktatást is. A két világbajnok pókerjátékos, Gelencsér Péter és Kwaysser Valdemár Ákos 1-1 óra privát coaching lehetőséget ajánlott fel a résztvevőknek. A legelőrébb végző nem díszvendég játékosnak Kwaysser Valdemár Ákos WSOP bajnok nézi át ingyen egy versenyét. A 11. helyen végző játékosnak pedig Gelencsér Péter WSOP bajnok ad szívesen 1 óra privát coaching-ot.

Németh András pedig, aki bevallottan a rebuy király címre tör, Bujtás Lászlóra tűzött ki bounty-t. Ha valaki kiejti, akkor Bandikától várhat jutalmat érte.

Még ezt is tudjuk fokozni, a jó ügy érdekében ugyanis a Checkdecide minden résztvevő játékosnak egy hónapos prémium előfizetést ajánlott fel!

A már korábban említett rebuy királynak pedig egy üveg Chivas Regal kerül kipostázásra.

A nyereményekért a live:hunsupport Skype címünkön kell jelentkezni. A TOP 10 helyezett 109$-os tournament ticketjei automata jóváírásra kerülnek.

A Party Poker lobby-jában már megtalálható a Jótékonysági Pókerverseny “Charity for Kids Hospital” néven.

További részletek és a cikk forrása:

Jótékonysági Online Póker

A rendezvény támogatói