Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány támogatásával gyógyulnak a leukémiás gyermekek

2012. március 02.

Alapítványunk kiemelten fontosnak tartja, hogy a magyar gyermekek is megkaphassák a legnagyobb esélyt a gyógyulásra, ezért együttműködünk a daganatos, leukémiás gyermekeket gyógyító szakorvosokkal, a Magyar Gyermekonkológusok és Gyermekhematológusok Társaságával (MGYGYT).

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány az MGYGYT kérésére 3.000.000 forint támogatást nyújt a leukémiás gyermekek gyógyítására kidolgozott, legújabb és legkorszerűbb ALLIC 2009 protokoll hazai alkalmazásához.

Az leukémia a leggyakoribb gyermekkori rákbetegség.

A daganatos, leukémiás gyermekek több mint fele ezzel a betegséggel küzd. A leukémiás gyermekek gyógyítására nemzetközi orvos csoportok a legújabb kutatási eredményeken alapuló egységes módszereket, protokollokat dolgoznak ki. Az ALLIC 2009 protokoll az akut lymphoid leukémiával küzdő gyermekek gyógyításának legújabb módszere.

Alapítványunk támogatása nélkül a magyar leukémiás gyermekeket orvosaik nem gyógyíthatnák ezzel a legkorszerűbb módszerrel.

Adójuk 1%-val és támogatásaikkal Önök is hozzájárulnak a gyermekek gyógyulásához. Felajánlásaikat ezúton is köszönjük, és kérjük, hogy idén is alapítványunk javára rendelkezzenek adójuk 1%-áról.