Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

Adó 1%os online kampánycsapat találkozása

2023. október 16.

Az elmúlt évek adó 1%os online kampányában egy nagyon lelkes csapat segítette munkánkat. Erre való tekintettel Alapítványunk meghívta a kis csapatot budapesti irodájába, hogy személyesen is bemutathassuk azt a munkát, amivel segítjük a daganatos és leukémiás gyermekeket.
Az adó 1% Alapítványunk egyik legnagyobb bevétele ebből tudjuk fenntartani támogatásainkat.
Miben is segítünk?
A súlyos betegséggel küzdő gyermekeknek és szüleiknek szállást biztosítunk a budapesti Angyal utcai mama-lakásunkban. Betegszállító autónk a Tűzoltó utcai Gyermekklinika és a gyermek otthona között, valamint az egyes kezelések helyszínei és a klinika között szállítja a daganatos gyermekeket és szüleiket. Alapítványunk gyógy-testnevelője a kórházban segíti a gyógyulást azzal, hogy gondoskodik a gyermekek szakszerű mozgásterápiájáról. Budapesti irodánkban adományokkal segítjük a daganatos gyermekek családjait, lehetőségeink szerint megoldásokat keresünk a betegség okozta nehéz élethelyzetre. Kiskőrösön a Rehabilitációs Központunkban 5 napos terápiás programokkal segítjük a gyermekek mielőbbi gyógyulását. Mindezek mellett szabadidős programok szervezésével („Mindenjó” kiskőrösi táborozás, Győztesek versenye) pótoljuk mindazokat az élményeket, melyek a kezelések miatt kimaradtak a daganatos, leukémiás gyermekek életéből.

Hálásan köszönjük a csapatnak, hogy térítésmentesen vállalják évről évre a több hónapos munkát, mellyel Alapítványunk online kampányán dolgoznak.