Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

8. Jótékonysági póker verseny 2015. – Beszámoló

2015. november 23.

563.000 forintot gyűjtöttünk a 8. alkalommal szervezett éves jótékonysági póker versenyünkön, melynek célja daganatos betegségből felgyógyult vagy még kezelés alatt álló gyermekek támogatása.
Az adományból támogatjuk Bekő Editet és Budai Virágot.

    • Editet 2013 áprilisában kezdték el kezelni osetosarcomával. Az első kezelések után lábát műteni kellett, hogy a daganat ne terjedhessen tovább. Sajnos a helyzet nem javult, ugyanis a kemoterápia egyik mellékhatásaként a szíve meggyengült, így egy szívritmus szabályozót kellet neki beültetni. Magyarországon eddig még csak két embernél hajtottak végre ilyen speciális műtétet. Ezután a kislány állapota javulni kezdett, és úgy tűnt minden rendben lesz, amikor egy esküvői mulatság után újból elkezdett fájni a lába. Sajnos a gyulladás miatt nem sikerült megmenteni a lábát és amputálni kellett. 2015 nyarán megtörtént a műtét. Most Edit egy újabba nehéz időszak elé néz, de a sok viszontagság ellenére még mindig ugyanaz a mosolygós lány, aki volt és soha nem fogy az optimizmusa, mert tudj meg fog gyógyulni.
    • Virág 12 éves, csendes visszahúzódó kislány, akit 2015 augusztusa óta kezelnek a Tűzoltó utcai Klinikán ewing sarcomával. A kezelő orvosa szerint minimum egy évig el fog húzódni Virág kezelése, de az is lehet, hogy még több időt vesz igénybe. 2016 tavaszán tumor eltávolító műtétje lesz, ami után újra folytatódnak a kezelések. Most magántanulóként tanul, kedvenc tantárgya német, amit most a kórházban töltött hosszú napok és hetek alatt is szorgalmasan tanul. A legnagyobb vágya, hogy végre meggyógyuljon.

Köszönjük minden játékosnak a részvételt, a nagylelkű adományokat és a profi játékot!
Köszönjük a Rubin Wellness & Conference Hotelnek (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.) a termet, ahol versenyt megrendezhettük.

Képgaléria