Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

10. Jótékonysági pókerverseny – Beszámoló

2017. november 21.

1.206.000 forint adomány érkezett a 10. Jótékonysági póker rendezvényünkön, melynek célja daganatos betegségből felgyógyult vagy még kezelés alatt álló gyermekek támogatása. A neves játékosok mellett nagyon sok évek óta visszatérő játékos vett részt a rendezvényen, hogy ily módon is támogathassa a legsúlyosabb betegséggel küzdő gyermekeket. Az idei nagylelkű adományok is hozzá járulnak ahhoz, hogy egy lélegeztető gépet tudjunk vásárolni a SE. II sz. Gyermekgyógyászati Klinika részére.
Az idei verseny is nagyon jó hangulatban telt, szép számmal érkeztek a lelkes profi és amatőr pókeresek, hogy együtt segíthessenek a gyerekeknek.

Gratulálunk, az első három helyezettnek!

I. hely: Tragizer Gábor
II. hely: Radó György
III. hely: Mészáros Pál

Köszönjük a Park Inn by Radisson Budapest Hotelnek a termet, ahol versenyt megrendezhettük, Rózsavölgyi Jánosnak és a Joker Party-nak és az osztóknak, hogy profi módon vezették le a játékot, a Mercedesnek, aki támogatta az eseményt, az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.-nek, a Café Ponyvaregénynek, a Lakner borászatnak, hogy termékeiket felajánlották tombolanyereménynek, a lelkes önkénteseinknek, hogy segítettek az esemény lebonyolításában.

Köszönjük minden játékosnak a részvételt, a nagylelkű adományokat!

Képgaléria

Az esemény támogatói