Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

ADÓSZÁM: 18356076-1-03

1 km az Egészségért!

2012. október 13.

  1. 2012. október 13-án, szombaton sikeresen lezajlott az „1 km az Egészségért!” elnevezésű program, melyen együttműködő partnerként alapítványunk is részt vett.

Az „1km az Egészségért!” egy felvonulás, amivel a mozgás és az egészséges életmód fontosságára hívtuk fel a figyelmet. Ennek jegyében a Clark Ádám tértől indulva átsétáltunk a lezárt Lánchídon, megkerültük a Széchenyi István teret, majd a Lánchídon visszasétáltunk a Clark Ádám térre. A táv 1,6 km volt, melyet gyalogolva tettünk meg.

9 órától a Clark Ádám téren, a 0 kilométer kőnél regisztráltak a résztvevők, a felvonulás előtt a Csont-fivérek tartottak bemelegítést, majd 10 órakor a menet elindult a Lánchídon. A felvonulást egy nagy fehér limuzin vezette, melyben a daganatos, leukémiás gyermekek ültek. A gyaloglás nagyon jó hangulatban telt. Volt aki kerekesszékkel tette meg a távot, s néhányan kutyáikkal együtt sétáltak velünk. A meteorológusok ugyan esőt jósoltak szombatra, de nem esett, ideális idő volt a délelőtti sétához, s a felvonulás végére a nap is kisütött.