Stalter Judit

Győztesek Versenye
Szeretnél jótékonykodni, de nem, tudod hogyan? A személyes oldalamon online megteheted, görgess kicsit lejjebb. Támogatásod az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány bankszámláján realizálódik! A Győztesek Versenye 2019. április 5-7. között kerül megrendezésre Kiskőrösön, ahová 50-70 daganatos betegségből gyógyult gyermeket várunk. . A „Győztesek Versenye” egy országos sportverseny, amelyen olyan 7-16 év közötti gyermekek vehetnek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek több sportágban (futball, sakk, asztalitenisz, 10 méteres légpuska-lövészet, 60 méteres és úszás sportágakban mérhetik össze erejüket. Nagyon köszönöm, hogy segítesz!
Mit támogat?
Rehabilitáció
Támogatás lejárati dátuma:
2019.04.06.
Ft
0
100 000 Ft

Bori és Kató

5. Rossmann Mikulásfutás
Az Alapítvány munkatársai vagyunk, s nap mint nap azon dolgozunk, hogy segítsük a daganatos és leukémiás betegséggel küzdő gyermekeket. Most közvetve te is részese lehetsz ennek a segítő munkának. Jövőre Alapítványunk első alkalommal szervezi meg a Regionális Győztesek Versenyét, ami egy olyan sportverseny, amelyen 7-16 év közötti gyermekek vehetnek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek három korcsoportban és több sportágban mérhetik össze erejüket. Nagy lelkesedéssel készülünk rá, de a segítség mindig jól jön. Úgy gondoltuk, hogy december 2-án Mikulás ruhát öltünk és elindulunk az 5. Rossmann Mikulásfutáson. A táv nem több mint 2,3 km, de a célunk annál nagyobb. Szeretnénk 100.000 Ft-ot összegyűjteni, hogy ebből pénzből biztosítani tudjunk a versenyen induló gyermekek számára érmeket és különböző ajándékokat. Állj te is az ügyünk mellé és érjük el együtt a célunkat, hogy a legnagyobb győzteseknek méltó díjakat tudjunk adni, ezen az igen fontos eseményen.
Mit támogat?
Általánosan szeretném segíteni az alapítványt
Támogatás lejárati dátuma:
2018.12.02.
Ft
0
100 000 Ft
Jelentkezz Te is futónak!
Köszönjük, hogy ellátogattál a MINDENJÓK oldalára. A JELENTKEZEM gombra kattintva te is csatlakozhatsz ügyünk mellé, egy általad választott sport formájában. Segítsünk együtt a daganatos és leukémiás gyermekeknek!