Takács Katalin

15. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton
Az Alapítvány irodavezetője és a MINDENJÓK programvezetője vagyok. A csapat már régóta dédelgetett álmom volt és most valósággá vált. Már 5 éve dolgozok az Alapítványnál, de a kezdetektől fogva részese az életemnek. A futás 4 hónapja a minden napjaim részese. Szeretnék másokat is motiválni, hogy jobb futócipőben lenni mint a kanapén ülni. A futás számomra szabadság, összetartozás és terápia, olyan utazás ami bárhova elvihet, új kapukat nyithat meg. Az jelmondatunkat hirdetve szeretnék segíteni azoknak a gyerekeknek, akik a legnagyobb csatát vívják: "Ha együtt segítünk, minden sikerül!"
Mit támogat?
Általánosan szeretném segíteni az alapítványt
Támogatás lejárati dátuma:
2018.11.25.
Ft
0
100 000 Ft

Stalter Judit

Balaton körbetekerés
Szeretnél jótékonykodni, de nem, tudod hogyan? A személyes oldalamon online megteheted, amit nagyon köszönök! Támogatásod az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány bankszámláján realizálódik! Támogatásoddal a Balaton körbetekerésen résztvevő gyógyult gyermekeket támogatod. A legelső kerékpáros élményem az alapítvány gyógyult fiataljaival a Velencei-tó körbetekerése volt. 30 km táv teljesítése szinte elérhetetlennek tűnt számomra, de sikerült! A Petőfi túra 60 kilométeres távját már többször végigkerékpároztam és itt van előttem a nagy kihívás a Balaton körbetekerése. De bízom magamban, hiszen együtt megyünk, támogatók, gyógyult fiatalok, az alapítvány munkatársai, és együtt minden sikerül!
Mit támogat?
Rehabilitációs központ
Támogatás lejárati dátuma:
2018.09.24.
Ft
0
50 000 Ft
Jelentkezz Te is futónak!
Köszönjük, hogy ellátogattál a MINDENJÓK oldalára. A JELENTKEZEM gombra kattintva te is csatlakozhatsz ügyünk mellé, egy általad választott sport formájában. Segítsünk együtt a daganatos és leukémiás gyermekeknek!