Szalay Ibolya

Egy lépést egy gyermekért
Sziasztok! pécsi születésű, Budapesten dolgozó és Tatabányán élő lány vagyok, nagyon szeretem a sportokat és a mozgást, de mostanában a túrázás áll a legközelebb a szívemhez. Édesanyám 10 éves koromban daganatos megbetegedésben hunyt el, sok leckét kaptam az élettől, körülbelül 12 éves korom óta élek "egyedül", és próbálok minden napot mosollyal kezdeni. Az évek során megtanultam azt is, hogy egy vajas kenyérnek is lehet örülni, és sokan vannak ezen a világon, akik sokkal rosszabb sorsokat kaptak, mint én, rajtuk szeretnék segíteni, hogy könnyebb legyen a batyu, amit cipelnek; így az az ötletem támadt, hogy rendeznék egy jótékonysági túrát a Gerecsében, így Komárom-Esztergom megye is talán kicsit meg tud mozdulni egy jobb ügy érdekében. Április első hétvégéjére gondoltam, hogy még ne zavarjon be nagyon a Húsvét körüli teendők sokasága. 10 km a kezdőtáv, együtt indulnánk a Turultól, 9:30-as kezdéssel, így tudtok még egy kicsit lustálkodni is reggel. 100 ezer Ft-ot határozok meg kezdőösszegnek, amit szeretnék összegyűjteni az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára. Az sem baj, ha több pénz jön össze, láthatjátok is a számlálót, ahogy gyűlik a pénz a kis lurkóknak. Remélem, minden egyes lépéssel egy beteg gyermek gyógyulását segíthetjük elő. Kis lépések ezek nekünk, annál nagyobb lépések a piciknek, gyertek, sétáljatok velem, hogy minél több gyermek mosolyoghasson!
Mit támogat?
Általánosan szeretném segíteni az alapítványt
Támogatás lejárati dátuma:
2019.04.27.
Ft
0
100 000 Ft

Bori és Kató

5. Rossmann Mikulásfutás
Az Alapítvány munkatársai vagyunk, s nap mint nap azon dolgozunk, hogy segítsük a daganatos és leukémiás betegséggel küzdő gyermekeket. Most közvetve te is részese lehetsz ennek a segítő munkának. Jövőre Alapítványunk első alkalommal szervezi meg a Regionális Győztesek Versenyét, ami egy olyan sportverseny, amelyen 7-16 év közötti gyermekek vehetnek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek három korcsoportban és több sportágban mérhetik össze erejüket. Nagy lelkesedéssel készülünk rá, de a segítség mindig jól jön. Úgy gondoltuk, hogy december 2-án Mikulás ruhát öltünk és elindulunk az 5. Rossmann Mikulásfutáson. A táv nem több mint 2,3 km, de a célunk annál nagyobb. Szeretnénk 100.000 Ft-ot összegyűjteni, hogy ebből pénzből biztosítani tudjunk a versenyen induló gyermekek számára érmeket és különböző ajándékokat. Állj te is az ügyünk mellé és érjük el együtt a célunkat, hogy a legnagyobb győzteseknek méltó díjakat tudjunk adni, ezen az igen fontos eseményen.
Mit támogat?
Általánosan szeretném segíteni az alapítványt
Támogatás lejárati dátuma:
2018.12.02.
Ft
0
100 000 Ft
Jelentkezz Te is futónak!
Köszönjük, hogy ellátogattál a MINDENJÓK oldalára. A JELENTKEZEM gombra kattintva te is csatlakozhatsz ügyünk mellé, egy általad választott sport formájában. Segítsünk együtt a daganatos és leukémiás gyermekeknek!