Igy segíthet nekünk

Csatlakozz ma egy jó ügy mellé!

Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk! Ezzel egy lépéssel te is közelebb kerültél ahhoz, hogy EGYÜTT segítsük a legnehezebb helyzetbe került gyermekeket, illetve onkológiai központot.

Mostani kampányunkban Hematológiai véranalizáló automatára gyűjtünk a Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinika számára.

Prof. Dr. Kovács Gábor klinikaigazgató, aki egyben alapítványunk kuratóriumának is tagja, kérte, hogy támogassuk a műszer beszerzését: „Tekintettel arra, hogy a II. Gyermekklinika a hematológiai és daganatos betegek központja, és naponta legalább 60-70 vérkép vizsgálat történik, nagyon fontos, hogy a legkorszerűbb gép álljon rendelkezésünkre. Ez a gép, csúcs kategóriát képvisel, megbízható és a fehérvérsejt alcsoportokra vonatkozólag is hasznos információkkal szolgál.”

Célunk, hogy összegyűjtsünk a műszer megvásárlásához szükséges pénzt (a teljes ár 15 millió forint).  Minden támogatás számít, és sokat hozzátesz ahhoz, hogy elérjük az áhított összeget. Bár a like-ok és a megosztások is nagyon sokat segítenek abban, hogy az üzenetünk eljusson minél több emberhez, de ha lehetőséged van rá, akár már egy kávé ára is előre lendítheti a gyűjtést.

Ne késlekedj, csatlakozz hozzánk MA!

Hogy adományozhatsz?

Ezt többféleképpen is megteheted, mint magánszemély:

1. A „TÁMOGATOM” gombra kattintva online bankkártyás utalás keretén belül támogathatsz. 2. Banki átutalásos rendszerben is küldhetsz támogatást:

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, K&H Bank Zrt.- 10400621-06201821-00000000

3. Igényelhetsz tőlünk készpénzes befizetéshez postai csekket is, amit postai úton juttatunk el hozzád. (Igénylés: takacs.katalin@dgyalapitvany.hu)

Adományozás vállalatoknak, cégeknek:

Az akciónkat, nem csak magánszemélyek támogathatják hanem, cégek és vállalatok is. Az adományozás ebben az esetben is ugyanúgy működik, mint az „Adományozás (magánszemélyként)”.

Az adományozáskor a vezetéknév, keresztnév rovatba beírt név jelenik majd meg. Itt tehát nem feltétlenül a vállalat, intézmény hivatalos nevét kell megadni, hanem azt az elnevezést, amilyen néven szerepelni szeretnének.

Céges adományozás esetén, az Alapítványunk felveszi a kapcsolatot a céggel.

Alapítványunk közhasznú szervezet ezért: Az adomány összegéről az adózónak igazolást állítunk ki, amely alapján csökkentheti az adózás előtti eredményét. Az adózás előtti eredményt csökkenti a közhasznú szervezetnek, a közhasznú szervezettel kötött tartós adományozási szerződés keretében az adóévben visszafizetési kötelezettség nélkül adott támogatás, juttatás, térítés nélkül átadott eszköz könyv szerinti értékének, térítés nélkül nyújtott szolgáltatás bekerülési értékének:

20 százaléka közhasznú szervezet eseténTovábbi 20 százaléka tartós adományozási szerződés esetén, de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege.

Támogatási szerződés megkötésére is van lehetőség. Kapcsolat felvétel: takacs.katalin@dgyalapitvany.hu

Köszönetképpen (amennyiben tudunk elérhetőséget):

  • Megbecsülésünk jele képpen egy személyre szóló köszönő levelet küldünk.
  • A levélhez mellékeljük "Nyár, haj, iskola, barátok" című kis könyvünket.
  • Negyedévente hírlevélben tájékoztatjuk Alapítványunk munkájáról és sikereinkről.
  • Cégek esetében: Az adomány összegéről az adózónak igazolást állítunk ki (részletek: "Adományozás vállalatoknak, cégeknek) illetve a cég logóját feltüntetjük honlapunkon és közösségi média oldalainkon.