Hematológiai osztály élménylövészet

November 27, 2019

November 23-án egy különleges programmal leptük meg a II. számú Gyermekgyógyászati Klinika, Hematológiai osztály orvosait és nővéreit. Csapatépítő programra hívtuk a munkatársakat Kiskőrösre a „Mindenjó” házba. Az esemény megálmodója Maglódi Attila volt, akivel együtt szerveztük meg az élménylövészetet. A nap nagyon jól sikerült, minden résztvevő jó érezte magát és még a hideg novemberi idő sem szegte senki kedvét. Az első két óra oktatással és gyakorlással telt, ahol különböző fegyvereket próbálhattak ki a munkatársak. Az esemény fénypontja a kis kaliberű puska verseny volt, ahol az orvosok és nővérek csapatokba rendeződve lőhettek 25 méteres távra. Az első három legjobb csapat érmeket és egy oklevelet kapott. A délelőttöt követve egy finom ebéddel várta a Fortuna étterem a kis csapatot. Igazi, örök emlék lett ez a nap a Hematológiai osztály munkatársai számára, amiről még napokkal később is nagy örömmel meséltek.

Köszönjük az esemény támogatóinak:

  • R-Water Kft. - Nagy Ervinnek, aki anyagi támogatással segítette az eseményt és Absolute Live sportitalokat biztosított.
  • Frommer Kft. - Albert Juditnak, aki különböző kaliberű  lőszerekkel, érmekkel és célanyaggal támogatta az eseményt.
  • Daveephoto - Dávid Sándornak, hogy a rendezvényfotózást biztosította.
  • JP Team SE - biztosította a lőteret és az eszközöket, oktatót, lövészetvezetőket és segítőket - Maglódi Attilának, Maglódiné Tóth Szilviának, Dr. Tomán Mihálynak

Képgaléria: ITT