Álmokból valóság - altatógép a pécsi gyermekonkológiának

May 14, 2018

Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk! Ezzel egy lépéssel te is közelebb kerültél ahhoz, hogy EGYÜTT segítsük a legnehezebb helyzetbe került gyermekeket, illetve onkológiai központot.

Mostani kampányunkban a Pécsi Gyermekklinika Onkológiai osztályára szeretnénk megvásárolni egy FABIUS típusú altatógépet. A klinikán körülbelül 40 gyermek kezelődik egy évben. Dr. Ottófy Gábor osztályvezető főorvos elmondás szerint az altatógépre azért lenne szükség, mert így az osztályokon is lehet lumbálni és csontvelő biopsziát végezni.

Célunk, hogy összegyűjtsünk a műszer megvásárlásához szükséges pénzt (a teljes ár 6 millió forint).  Minden támogatás számít, és sokat hozzátesz ahhoz, hogy elérjük az áhított összeget. Bár a like-ok és a megosztások is nagyon sokat segítenek abban, hogy az üzenetünk eljusson minél több emberhez, de gondolj csak bele, ha 500 ember, 1000 forinttal támogatja küldetésünket, akkor nagyon hamar elérünk oda, hogy meg tudjuk vásárolni a műszert.

Ne késlekedj, csatlakozz hozzánk MA!

Hogy adományozhatsz?

Ezt többféleképpen is megteheted, mint magánszemély:

1. A „TÁMOGATOM” gombra kattintva online bankkártyás utalás keretén belül támogathatsz.

2. Banki átutalásos rendszerben is küldhetsz támogatást:

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, K&H Bank Zrt.- 10400621-06201821-00000000

3. Igényelhetsz tőlünk készpénzes befizetéshez postai csekket is, amit postai úton juttatunk el hozzád. (Igénylés: takacs.katalin@dgyalapitvany.hu)

Adományozás vállalatoknak, cégeknek:

Az akciónkat, nem csak magánszemélyek támogathatják hanem, cégek és vállalatok is. Az adományozás ebben az esetben is ugyanúgy működik, mint az „Adományozás (magánszemélyként)”.

Az adományozáskor a vezetéknév, keresztnév rovatba beírt név jelenik majd meg. Itt tehát nem feltétlenül a vállalat, intézmény hivatalos nevét kell megadni, hanem azt az elnevezést, amilyen néven szerepelni szeretnének.

Céges adományozás esetén, az Alapítványunk felveszi a kapcsolatot a céggel.

Alapítványunk közhasznú szervezet ezért: Az adomány összegéről az adózónak igazolást állítunk ki, amely alapján csökkentheti az adózás előtti eredményét. Az adózás előtti eredményt csökkenti a közhasznú szervezetnek, a közhasznú szervezettel kötött tartós adományozási szerződés keretében az adóévben visszafizetési kötelezettség nélkül adott támogatás, juttatás, térítés nélkül átadott eszköz könyv szerinti értékének, térítés nélkül nyújtott szolgáltatás bekerülési értékének:

  • 20 százaléka közhasznú szervezet esetén
  • További 20 százaléka tartós adományozási szerződés esetén, de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege.

Támogatási szerződés megkötésére is van lehetőség. Kapcsolat felvétel: takacs.katalin@dgyalapitvany.hu

Köszönetképpen (amennyiben tudunk elérhetőséget):

  • Megbecsülésünk jele képpen egy személyre szóló köszönő levelet küldünk.
  • A levélhez mellékeljük "Nyár, haj, iskola, barátok" című kis könyvünket.
  • Negyedévente hírlevélben tájékoztatjuk Alapítványunk munkájáról és sikereinkről.
  • Cégek esetében: Az adomány összegéről az adózónak igazolást állítunk ki (részletek: "Adományozás vállalatoknak, cégeknek)