Játékos Tornaórák képzés 2018.

January 8, 2018

Alapítványunk  2018. áprilisában ismét megszervezi immáron tizedik alkalommal  a „Játékos Tornaórák” elnevezésű 40 órás, 19 kredit pontot érő mozgás rehabilitációs képzését az ország Onkológiai Központjaiban dolgozó segítő szakembereknek.


Letölthető dokumentumok:

 

Képzésünk időpontja:2018. április 13-14-15 (péntek-szombat-vasárnap) és április 20-21(péntek-szombat).

Helyszíne: Kiskőrös, Mező u. 16., az Alapítvány  „Mindenjó” háza.

A részletes programot (előadók, órabeosztás, vizsgakövetelmények, stb.) a jelentkezőknek a jelentkezés visszaigazolása után megküldjük.

Fontos tudni azt, hogy ez tartalmas képzés elég időigényes, ezért is alakítottuk úgy, hogy bentlakásos legyen. Így az oktatásra, a remek gyakorlatokra , egymás megismerésére és a nyugodt éjszakai pihenésre tudjuk fordítani az időt és nem az utazással vesztegetjük el a drága órákat.

A képzés első napján 10.00-kor kezdődik az első foglalkozás. Egy-egy napon késő délutánig van képzés, az étkezéseket ( reggeli, ebéd, vacsora) a képzés helyszínén oldjuk meg.

Abban tudunk segíteni, hogy a vonat vagy a busz elé kimegyünk a képzés indításakor. Javasolnánk, hogy az egy településről érkező kollégák fogjanak össze és inkább gépkocsival jöjjenek Kiskőrösre! Tapasztalataink szerint így gazdaságosabb.

A képzést, minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Képzéseinkre eddig az ország különböző pontjairól jöttek kollégák, de előfordult az is, hogy Kiskőrös közelében lévő településekről vagy éppen Kiskőrösről végezte el  kolléga  a tanfolyamot.12 főnek tudunk szállást biztosítani.

Maximális résztvevői létszám:16 fő lehet (12 főnek tudunk szállást biztosítani)

Az alapítvány honlapján meg lehet tekinteni a Mindenjóház belső kialakítását  (szobák, uszoda, közös helyiségek) és a rendezett udvart is.

Jelentkezési határidő: 2018. február 28-a
A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk, elbíráljuk és a részvétel lehetőségéről külön levélben kiértesítjük a kollégákat.


A jelentkezési lapot/lapokat kérjük az alábbi elérhetőségek egyikére szíveskedjenek megküldeni:
Levélben: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1094 Budapest, Angyal u. 36. (a borítékra kérem írja rá: „Játékos tornaórák”)
Faxon: (06-1) 299-0422
E-mailen: pektorgabi@gmail.com

Minden beérkezett megkeresést visszajelzünk.

Kérjük, ajánlja képzésünket a gyermekonkológiában dolgozó kollégáinak, hogy minél több szakember megismerhesse, s jelentkezhessen képzésünkre.