Családtámogatás

Vezeti -  Balogh Borbála: +36 30 768 2182 - balogh.borbala@dgyalapitvany.hu 

Az alapítvány 2004 óta támogatja daganatos és leukémiás gyermekek családját. Letölthető dokumentumaink között a szociális támogatásokkal kapcsolatban tájékozódhatnak, hiszen tartós betegség esetén, számos támogatás vehető igénybe a súlyos betegséggel küzdő gyermekek családja számára.

Szükséges dokumentumok a következők: (letölthető dokumentumok lejjebb)

  • Regisztrációs adatlap

 

Igénylés: (Az iratokat postán vagy email-ben szíveskedjenek elküldeni.)

 

Letölthető dokumentumok:

 

Budapesti irodánkban a hozzánk betérő gyermekeket és szüleiket tárgyi adományokkal is segítjük. A gyerkőcöknek nagy felüdülést jelent, hogy ha csak rövid időre is, de kiszakadhatnak a kórházból, ilyenkor szívesen térnek át szüleikkel a klinika mellett lévő irodánkba, hiszen tudják, hogy innen sosem távoznak üres kézzel.

 

Gyermek után járó ellátások: ITT

Családi tudakozó: ITT

Terápiás eszközkölcsönző:

Az otthoni rehabilitáció megvalósításához kölcsönözhető eszközöket (szobakerékpár, lábmozgató gép, Bioptron lámpa) biztosítunk, melyek a szakorvos és a gyógytornász ajánlásával kerülnek a gyermekekhez. Paróka kölcsözést is biztosítunk.

     

Segítő füzetek:

A kiadványok célja, hogy tájékoztatást nyújtsanak a beteg gyermekek szüleinek a betegségről, a kezelésről, a kezelésnél használt gyógymódokról, mellékhatásokról.

Letölthető segítő füzetek: