Gyermeknap 2017.

May 29, 2017

Idén 5. alkalommal rendeztük meg a Gyermeknapot Kiskőrösön a "Mindenjó", házban. Szombaton 10 órára érkeztek meg a családok Kiskőrösre, ahol finom reggeli fogadta a gyermekeket és hozzátartózóit. A reggeli után Pektor Gabi vezetésével vidám zenére tornáztunk egyet. A gyerekek rengeteg program közül választhattak kedvükre illőt maguknak. A medencében Gabi néni vízi tornája várta a gyerekeket, míg a kertben Tündérország lakóival ismerkedhettek meg a gyerekek, ahol számos izgalmas és furfangos feladatokat kellett megoldaniuk.

A ház udvarán Cserményi Bogi vezetésével nemezelhettek és Hidasné Magdival kézművesedhettek a gyerekek. Barbi csodás csillámtetoválásokat és vidám arcfestéseket készített kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ízletes ebédet készítettek a kiskőrösi önkénteseink, gulyáslevest és csirkemellet sült krumplival, aki még egy kis édességre is vágyott az 3 féle palacsintából is be tudott lakmározni.

Ebéd után Kalap Jakab műsora csalt mosolyt mindenki arcára, akit egy vidám lufihajtogató bohóc követett. A közel 110 fő csapat fáradtan, de annál több élménnyel indult vissza Budapestre.

Köszönjük a Penny Market támogatását! Köszönjük az önkéntes segítőknek az egész napos segítséget, a finom sütiket, palacsintákat és az ebédet. Köszönjük a kézművesek munkáját, a Tündérország izgalmas feladatait és a műsort.

Képgaléria: ITT