Családtámogatás

Vezeti -  Balogh Borbála: +36 30 768 2182 - balogh.borbala@dgyalapitvany.hu 

Az alapítvány 2004 óta támogatja anyagilag is a daganatos és leukémiás gyermekek családját. Családtámogatási programunkon keresztül, évente egyszer anyagi támogatásban részesítjük a kisbetegek családját, hiszen tudjuk, hogy a sokszor évekig tartó kezelések nemcsak lelkileg, de anyagilag is megviselik a családokat. Letölthető dokumentumaink között a szociális támogatásokkal kapcsolatban is tájékozódhatnak, hiszen tartós betegség esetén, számos támogatás vehető igénybe a súlyos betegséggel küzdő gyermekek családja számára.

Anyagi támogatásunk igénybevétele esetén, a szükséges dokumentumok a következők: (letölthető dokumentumok lejjebb)

  • Kérelem
  • Regisztrációs adatlap
  • Jövedelemnyilatkozat
  • Zárójelentés
  • Bankszámlakivonat

 

Igénylés: (Az iratokat postán vagy email-ben szíveskedjenek elküldeni.)

 

Letölthető dokumentumok:

 

Budapesti irodánkban a hozzánk betérő gyermekeket és szüleiket tárgyi adományokkal is segítjük. A gyerkőcöknek nagy felüdülést jelent, hogy ha csak rövid időre is, de kiszakadhatnak a kórházból, ilyenkor szívesen térnek át szüleikkel a klinika mellett lévő irodánkba, hiszen tudják, hogy innen sosem távoznak üres kézzel.

 

Gyermek után járó ellátások: ITT

Családi tudakozó: ITT

 

Segítő füzetek:

A kiadványok célja, hogy tájékoztatást nyújtsanak a beteg gyermekek szüleinek a betegségről, a kezelésről, a kezelésnél használt gyógymódokról, mellékhatásokról.

Letölthető segítő füzetek: